Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Öngyilkosság miatti gyász képes leírás - Gyász.tlap.hu
részletek »

Öngyilkosság miatti gyász - Gyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyasz.tlap.hu » Öngyilkosság miatti gyász
Keresés
Találatok száma - 4 db
A krízis, a krízishelyzet és az öngyilkosság

A krízis, a krízishelyzet és az öngyilkosság

Érezted-e már úgy hogy egy váratlan esemény hatására kibillentél lelki egyensúlyodból? Azt érezted, minta kihúzták volna a lábad alól a talajt? Hogy képtelen vagy másra koncentrálni, mint a rossz érzést, bizonytalanságot kiváltó eseményre, miközben képtelen vagy megoldást találni tehetetlenségérzésed enyhítésére? Esetleg jelenleg vagy ilyen helyzetbe? A következőkben a krízisről, a krízis típusairól, a megoldási stratégiákról, és a segítség lehetőségeiről olvashatsz röviden.

Eldobott élet

Eldobott élet

Az öngyilkosok környezetében élők nem teljesen úgy gyászolnak, mint a természetes halállal elhunytak hozzátartozói. Gyászuk komplikáltabb, intenzívebb, és gyakran hosszabban tart, mintha a halál természetes okból következik be.

Öngyilkos lett a fiam

Öngyilkos lett a fiam

A halála utáni egy-másfél évvel úgy éreztem, soha nem fogok megszabadulni a fájdalomtól, az önvádtól. Öt év telt el Krisztián öngyilkossága óta. Ma már tisztában vagyok azzal, hogy mi az, amit annak idején anyaként elmulasztottam. Azt szeretném, ha mások tanulnának a tragédiámból mondja Jankovics Éva, a veszprémi okmányiroda ügyfélszolgálati ügyintézője, aki a közelmúltban könyvet jelentetett meg Öngyilkos lett a fiam címmel

Öngyilkosság feldolgozása a családban

Öngyilkosság feldolgozása a családban

Öngyilkosság megtörténte után ott marad egy űr, tele dühvel, kétségbeeséssel, és bűntudattal. Az öngyilkosságot elkövető menekülése után, az itt maradt családtagok számára íródott ez a cikk, mely segíteni kíván az öngyilkosság feldolgozásában.

Tuti menü